torsdag 11 september 2008

Utställningar framöver

Inte helt överraskande har Solos framgång i Högbo gett mig lust att fortsätta ställa ut honom! Han är nu anmäld även till Sundsvall och en inoff i Uppsala, Jälla. Kommer att anmäla honom även till Skogås. Men bara för att det är kul att ställa ut, inte för att jaga cert. Skogås är isf bortkastat eftersom han redan har vinthundscertet. Och så HUND 2008 såklart! Så nu vet ni det!



.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men Helena. Skogås är väll inte bortkastat du kan ju nu plocka cert var du vill. Tänk om det kommer ett till där då har du ju två och bara ett kvar.
Vi har nu anmält oss till Skogås. När var inoffen i uppsala vi kanske kan komma dit om den inte har gått ut?
Kram Sofie

Anonym sa...

Hörru, så här har jag tänkt och jag har tänkt att jag har rätt :-) dvs att det ska vara minst två cert från SKK-utställning och minst ett från Svvk-utställning för att få möjlihet att bli svensk utställningschampion. Och en och samma domare får inte ha gett fler än två av dessa cert.
Nåja, "bortkastat" är ju kanske fel ord här (och det låter kanske inte så kul?) men jag menar att ett ev vinthundscert ytterligare är "onödigt" då vi först söker två SKK-cert framöver. Jag vet inte, jag är säkert helt ute och cyklar. MEN jag är stolt amatör i sammanhanget och har aldrig sagt annat :-)

Anonym sa...

Nu ska jag inte bråka med dig ;) På SKK hemsida så står det att hunden ska ha minst ett cert från vinthundsklubben. Så det gör alltså inget om du har två du kan fortfarande bli champion . Ja inte du hunden menade jag så klart :)Men som jag tolkade det så behöver man inte ta något på SKK utan kan ta alla på vinthundsklubben.

Anonym sa...

Sofie F har rätt ;) Du kan plocka alla tre cert vart du vill för minst två domare men minst ett måste vara på vinthundsutställning.

Om mig

Mitt foto
Den här bloggen har jag skapat för mig och mina hundar, men i första hand för hundarna. Jag tycker att de förtjänar ett fönster mot omvärlden, till sina uppfödare Kennel Enigma, Kennel Badavie och alla syskon och hundkompisar som finns runt om i Sverige. Jag kommer att berätta om deras liv, upptåg och bus på denna blogg, men även om kurser och utställningar, vardagstristess och andra bekymmer. Jag hoppas att bloggen kan uppdateras ofta med bilder på hundarna. Om du har frågor, synpunkter eller bara vill yttra dig i största allmänhet så ska du inte tänka två gånger utan skriv något under kommentarer i något aktuellt inlägg. Jag önskar dig ett hundrikt och hundroligt liv! /Helena