onsdag 16 april 2008

Grattis Mellon


Grattis Mellon på den stora 5-årsdagen! Jag lovar att du ikväll ska få en smaskig köttbullemacka. Du ska också få några paket, men jag avslöjar inte vad som kommer att finnas i dem! ;) Så, gapa stort!


GRATTIS också till syskonen, Vackra Vega, Glada Guine och Söta Zäta! :) Vi hoppas att ni får en alldeles fantastisk dag!
(Bilden: Mellon fångar godis)


4 kommentarer:

Anonym sa...

Många grattispussar till Mellon, tänk att han blivit 5 år, det känns som alldeles nyss han var en liten "Pallevant"
"mormor" Eva

Anonym sa...

Fem år är en ganska lång tid och jag måste säga att det faktiskt inte alls känns som om det var igår som han var en liten Palevant. Det har hänt massor med Mellon under dessa fem år. Tack och lov! :) För tänk om han fortfarande skulle vara lika galen och busig! Då skulle jag vara helt gråhårig idag!
/Helena

Sofie sa...

Grattis Melon och välkommen in i 5- årsklubben hälsar Maysan. Visst är det underbart med en vis och klok faraohund som börjar få lite vita hår i ansiktet.
Hoppas att han fick en underbar dag.
Kram Sofie

Anonym sa...

Grattis farbror Mellon! (i efterskott)

/Jörgen

Om mig

Mitt foto
Den här bloggen har jag skapat för mig och mina hundar, men i första hand för hundarna. Jag tycker att de förtjänar ett fönster mot omvärlden, till sina uppfödare Kennel Enigma, Kennel Badavie och alla syskon och hundkompisar som finns runt om i Sverige. Jag kommer att berätta om deras liv, upptåg och bus på denna blogg, men även om kurser och utställningar, vardagstristess och andra bekymmer. Jag hoppas att bloggen kan uppdateras ofta med bilder på hundarna. Om du har frågor, synpunkter eller bara vill yttra dig i största allmänhet så ska du inte tänka två gånger utan skriv något under kommentarer i något aktuellt inlägg. Jag önskar dig ett hundrikt och hundroligt liv! /Helena