torsdag 27 november 2008

Gissa vem?


Tveksam både till ras och individ i detta fall. Men det kan i alla fall konstateras att det är en sovande hund. Och ja, det låter när han sover - höga snarkljud!
-

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen stilen hahaha. Jag tror att det är Mellon som snarkar så skönt.

Anonym sa...

ÅÅÅhh vad gosig! Jag tror också att det är Mellon, men så vit om hakan redan??? Tage vill kommentera förra inlägget där Solo gör sina behov. Tage vet hur viktigt det är att man noga letar upp ett perfekt ställe och det kvittar om det är 100 meter in i skogen. Det är bara för matte att hänga med :) Tror att de två har en hel del gemensamt (dvs Solo och Tage).
Ha det gott!
Ingrid och hundar i Skåne

Om mig

Mitt foto
Den här bloggen har jag skapat för mig och mina hundar, men i första hand för hundarna. Jag tycker att de förtjänar ett fönster mot omvärlden, till sina uppfödare Kennel Enigma, Kennel Badavie och alla syskon och hundkompisar som finns runt om i Sverige. Jag kommer att berätta om deras liv, upptåg och bus på denna blogg, men även om kurser och utställningar, vardagstristess och andra bekymmer. Jag hoppas att bloggen kan uppdateras ofta med bilder på hundarna. Om du har frågor, synpunkter eller bara vill yttra dig i största allmänhet så ska du inte tänka två gånger utan skriv något under kommentarer i något aktuellt inlägg. Jag önskar dig ett hundrikt och hundroligt liv! /Helena