fredag 16 maj 2008

Min cykelväg hem



Jag har en härlig cykelväg hem från jobbet, ca 30min. Nu har de släppt ut kossorna på grönbete vid Lilla Ultuna. Jag blev så glad att se dem igår nära staketet så jag var tvungen att stanna för att fota "Rosa" som tyckte att "gräset var grönare på andra sidan". Du ser vad som händer när jag fotar! Rosa vill inte vara med på bild :-) Hon blir alldeles förnärmad!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh, kossor är ju för härliga! Vi har två olika gäng som vi brukar gå förbi (på andra håll finns även får och alpackor (!)) Men när vi hade irl.varghund blev de nästan lite föör nyfikna, de trodde nog att han var deras kalv för de såg ju likadana ut :)
Mu och kram från ett soligt Skåne
Ingrid och galenpannorna Tage, Vilda o Elsa

Anonym sa...

hahaha Rosa är precis som Maysan hon vill inte vara fotomodell. Vill inte dela med sig till omvärlden hur vacker hon är :)

Kossor är väldigt vackra tycker jag. Så otroligt fina ögon har de.

Kram Sofie i ett snöigt Dalarna. Ja de är sant det snöar :(

Om mig

Mitt foto
Den här bloggen har jag skapat för mig och mina hundar, men i första hand för hundarna. Jag tycker att de förtjänar ett fönster mot omvärlden, till sina uppfödare Kennel Enigma, Kennel Badavie och alla syskon och hundkompisar som finns runt om i Sverige. Jag kommer att berätta om deras liv, upptåg och bus på denna blogg, men även om kurser och utställningar, vardagstristess och andra bekymmer. Jag hoppas att bloggen kan uppdateras ofta med bilder på hundarna. Om du har frågor, synpunkter eller bara vill yttra dig i största allmänhet så ska du inte tänka två gånger utan skriv något under kommentarer i något aktuellt inlägg. Jag önskar dig ett hundrikt och hundroligt liv! /Helena