tisdag 12 oktober 2010

GRATTIS Lusse



Idag fyller Lusse 5år! Det får vi fira ikväll med en härlig lång promenad och något smaskigt gott att mumsa på efteråt.

Pussar till Lusse!

:-)

3 kommentarer:

Sofie sa...

Grattis Lusse. Har du blivit så stor :) Se nu till att få den där omtalad långpromenaden och jag hoppas att du får den själv med matte.

Boubou sa...

Grattis! :)

maria & co sa...

Grattis till Lusse :)

Zam han fyller sju nästa vecka, men det märks då rakt inte ...

Jag förstår att det är en jobbig situation med Solo. Själv hade jag någon gång i tidernas begynnelse en dröm om att ha två hundar (vilket vi på sätt och vis hade ett tag, innan Ia - schnauzern - blev så gammal att hon hade det bäst hos mamma på heltid), men Zam och Solo har många likheter och verkar till stor del behöva liknande saker. En hund till här skulle bli katastrof (ja, förutom att Magnus skulle flytta härifrån i ren protest då ;o) ). Hoppas ni hittar ett stabilt och bra hem till Solo, vi håller ögonen öppna men vet på rak arm ingen som vill ha hund och som dessutom skulle vara lämplig.

Om mig

Mitt foto
Den här bloggen har jag skapat för mig och mina hundar, men i första hand för hundarna. Jag tycker att de förtjänar ett fönster mot omvärlden, till sina uppfödare Kennel Enigma, Kennel Badavie och alla syskon och hundkompisar som finns runt om i Sverige. Jag kommer att berätta om deras liv, upptåg och bus på denna blogg, men även om kurser och utställningar, vardagstristess och andra bekymmer. Jag hoppas att bloggen kan uppdateras ofta med bilder på hundarna. Om du har frågor, synpunkter eller bara vill yttra dig i största allmänhet så ska du inte tänka två gånger utan skriv något under kommentarer i något aktuellt inlägg. Jag önskar dig ett hundrikt och hundroligt liv! /Helena