fredag 21 mars 2008

Välkommen till min blogg!

Nu är det dags!

Hundarna får en anslagstavla i cyber space!

Små notiser om deras upptåg och bus kommer att finnas här. Alla som är intresserade av faraohundar och salukis kan titta in här med jämna mellanrum för att hålla sig uppdaterade om vad som händer i Mellon, Solos och Lusses liv!

Välkomna!
/Helena

4 kommentarer:

mojes sa...

HÄRLIGT Helena, äntligen får alla andra också se dom fina vovvarna
En stolt "mormor"

Sofie sa...

Roligt att ni har hittat in i bloggvärlden. Hit kommer jag att titta in ofta.
Hälsningar Sofie och farohundarna Maysan och Astrid

Anonym sa...

Äntligen har Mellon, Lusse och Solo ett eget hem i cyberrymden! Hoppas du blir duktig på att uppdatera ;) Jag kommer titta förbi ofta! Kram och glad påsk!

Anonym sa...

Hej hej

vad kul att hitta en sida om dina snygga grabbar! Ser fram emot massa foto :)

kram Anna, Nahla & Zäta

Om mig

Mitt foto
Den här bloggen har jag skapat för mig och mina hundar, men i första hand för hundarna. Jag tycker att de förtjänar ett fönster mot omvärlden, till sina uppfödare Kennel Enigma, Kennel Badavie och alla syskon och hundkompisar som finns runt om i Sverige. Jag kommer att berätta om deras liv, upptåg och bus på denna blogg, men även om kurser och utställningar, vardagstristess och andra bekymmer. Jag hoppas att bloggen kan uppdateras ofta med bilder på hundarna. Om du har frågor, synpunkter eller bara vill yttra dig i största allmänhet så ska du inte tänka två gånger utan skriv något under kommentarer i något aktuellt inlägg. Jag önskar dig ett hundrikt och hundroligt liv! /Helena